Λεωφορεία Μεραφορές

Η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα και η πολυέτης πείρα μας στην μεταφορά , μας ώθησε, να διαθέτουμε τα δικά μας τουριστικά λεωφορεία ώστε να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των παροχών μας.

Έτσι λοιπόν διαθέτουμε ιδιόκτητα πούλμαν κλιματιζόμενα, τελευταίας τεχνολογίας, επανδρωμένα με έμπειρους οδηγούς. Με όλα τα στάνταρ ασφαλείας για το ταξίδι σας.

Το τουριστικό μας γραφείο απασχολεί έμπειρους οδηγούς κατόχους διπλώματος οδήγησης Δ’ κατηγορίας με την επαγγελματική πείρα να διεκπεραιώσουν με ασφάλεια, πλήρη συνέπεια με κόσμια συμπεριφορά την κάθε μεταφορά. Μαζί με τους αρχηγούς - συνοδούς προσπαθούν για την ακριβή και ασφαλή σας μετακίνηση, προσπαθώντας παράλληλα να έρθουν κοντά στις ανάγκες του πελάτη, λύνοντας κάθε πρόβλημα με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα

Επίσης τα πούλμαν μας τα διαθέτουμε προς ενοικίαση σε συλλόγους, ΚΑΠΗ, ΣΧΟΛΕΙΑ ,αθλητικά σωματεία, εργοστάσια σε πολύ λογικές τιμές με πάντα άψογη εξυπηρέτηση.

Η μακροχρόνια πείρα μας στην μεταφορά προσώπων συνάπτοντας συμβάσεις τόσο ιδιωτικού όσο δημόσιου χαρακτήρα, μας δίνει την άνεση να εγγυηθούμε την αποτελεσματικότητα και την επιτυχία κάθε συνεργασίας.

Με αξιοπιστία, συνέπεια και σεβασμό στις ανάγκες και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της κάθε μετακίνησης, προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας στις δικές σας προτιμήσεις

Τα Λεωφορεία μας